- Enkel å bruke
- Kjøttet i klørne kommer ut hel
- Kan brukes til krabber, hummere og kreps
En klosaks er et perfekt verktøy til buffeen med skalldyr, og gjør det enkelt å åpne klørne på krabber, hummere og kreps. Det skarpe bladet på saksen knuser klørne rundt kjøttet, noe som betyr at du kan trekke ut det gode kjøttet i klørne i en hel bit.
Få ut kjøttet med et klipp
Klosaksen er designet slik at du kan få ut det gode kjøttet med bare et klipp. Saksen gjør et jevnt klipp rundt kloen, slik at skallet rundt kjøttet knekkes. Kjøttet forblir intakt og det fine snittet rundt klørne gjør det også mulig å presentere hele kloen selv med kjøttet inni.
Slik bruker du klosaksen
Klipp med saksen rett under leddet på kloen. Trekk deretter kloen forsiktig fra hverandre for å få tilgang til kjøttet. Saksen fungerer best på små til mellomstore krabber, hummere og kreps, med en maksstørrelse på ca. 3-4 cm i diameter.
Solid konstruksjon i rustfritt stål
Klosaksen er laget av rustfritt stål og det elastiske, gummierte håndtaket gir et godt grep selv om du har vann eller annen væske på hendene. Saksen har også en flaskeåpner på siden, i tillegg til en praktisk lås, slik at du kan oppbevare den lukket i skuffen.
Omplanting av østers
For hvert produkt som selges, gir det amerikanske selskapet Toadfish tilbake en del av overskuddet til prosjekter som jobber for å bevare kystene i USA. I praksis betyr dette at hver klosaks som selges, resulterer i ca. 1 kvadratmeter av nye østerssenger.
Hvorfor østers?
Østers er en direkte bidragsyter til bevaring av det marine livet. En østers renser opptil ca. 190 liter vann hver dag og skaper et kystlandskap hvor hundrevis av mindre arter blir tatt vare på.
Spesifikasjoner
Lengde: 20,5 cm
Bredde: 6,5 cm
Høyde: 1,5 cm
Vekt: 280 gram
Maksdiameter klo: ca. 4 cm
Klosaksen kan vaskes i oppvaskmaskin