- Skrap av grønnsakene fra kniven
- Beskytter fingrene fra knivbladet
- Du slipper å dufte hvitløk rundt fingrene
Knivskrapen er et praktisk lite tilbehør som gjør det lett å skrape finhakket løk, chili og ferske urter av knivbladet. Knivskrapen beskytter fingrene dine fra det skarpe bladet, og du slipper å bli oljete og dufte hvitløk rundt fingrene.
Den lille knivskrapen er utrolig praktisk å bruke når finhakkete grønnsaker har festet seg til knivbladet. Skrapen er litt utfoldet nederst, noe som gjør at du lett kan tre skrapen på bladet. Dra deretter langs bladet for å skrape av det som har festet seg på skjæreoverflaten. Det lille håndtaket gir deg et godt grep.
Knivskrapen beskytter fingrene dine fra å bli oljete og fra å ta til seg duften av det finskårne. Dessuten risikerer du ikke å skjære deg på den skarpe eggen.
Knviskrapen er 5,5 cm høy, noe som gjør at den passer til de fleste kokkekniver i normal størrelse. Det er lett å få plass til knivskrapen i kjøkkenskuffen, og du har den alltid i nærheten mens du arbeider på kjøkkenet.
Knivskrapen er laget av næringsmiddelgodkjent, BPA-fri plast og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Klem knivskrapen fast på kanten av bestikkurven, eller på en av støttene slik at den holdes åpen i oppvaskmaskinen.
Høyde 5,5 cm + 1,5 cm håndtak.
Bredde: 5 cm.
Dybde: 2 cm.