- Tøm egget uten å blåse
- Tomme, rene eggeskall til påskedekorasjonene
- Morsomt for både barn og voksne
Eggblåseren er et praktisk lite verktøy som hjelper deg med å tømme et egg for innhold uten at du må blåse til du besvimer. Med den praktiske pumpen på eggblåseren tømmer du raskt både eggehviten og eggeplommen, og du kan også rengjøre innsiden slik at du får et fint, tomt og rent egg å bruke til påskedekorasjonene.
Med eggstikkeren som følger med, kakker du enkelt et lite hull i egget. Stikk deretter nålen i hullet og pump på pumpen. Luften du pumper inn i egget, får inneholdet til å renne gjennom hullet. Sett en skål under egget slik at du kan fange opp innholdet og bruke det i en omelett eller i bakverk til påske.
Slik blåser du ut egget
1. Lag forsiktig et lite hull i den ene enden av egget med eggstikkeren.
2. Fest nålen i den gule pumpen ved hjelp av det transparente røret.
3. Stikk nålen i egget og begynn å pumpe. Sett en skål under når du pumper.
4. Fortsett å pumpe til alt innholdet har rent ut av egget.
5. Skyll ut av egget ved å helle vann i pumpen og fortsett å pumpe.
6. Nå er det tomme egget klart til å males og dekoreres!
De ferdigmalte eggene er festlige å legge på buffébordet eller til å ha hengende i påskeriset. For å henge opp egget i påskeriset kan du bruke en tråd og en knekt tannpirker. Knytt tråden rundt tannpirkeren, stikk tannpirkeren i egget og dra forsiktig i tråden slik at tannpirkeren legger seg på skrå. Den fungerer nå som et anker og gjør at du kan henge opp egget.
Tips! Slik får du bort det rosa merket på egget. Ta litt eddik på en stykke papir og gnikk mot det rosa merket. Etter en liten stund har merket forsvunnet, og du har et helt hvitt egg!
Eggblåseren rengjøres enklest under rennende vann.
I pakningen: pumpe, nål med transparent beskyttelsesplass, eggstikker