- Enkel måte å variere mellom grill- og stekeplate
- Stor grill- og stekeflate
- Perfekt til grilling eller matlaging over åpen ild
Den vendbare grill- og stekeplaten fra Satake's nye serie Satake Outdoor® tar din utendørsmatlaging til neste nivå. Med Satake stekebord kan du enkelt variere matlagingen og velge om du vil bruke grillplate på den ene siden eller den glatte stekeplaten på den andre siden.
Den rektangulære stekeplaten er ideell til både steking og grilling, og egner seg like godt til å tilberede kjøtt, fisk, grønnsaker og sjømat som til å steke pannekaker eller bake avlange pizzaer. Den vendbare grillen og stekeplaten kan brukes på grillen, over åpen ild eller på gamle komfyrtopper og gasskomfyrer.
Lag mat utendørs
Med det vendbare stekeplaten og grillplaten er det mulig å lage god mat hvor enn du befinner deg. Det blir enkelt å forberede måltider til familie og venner, uansett om du er på campingferie, ute på tur eller har grillfest hjemme i hagen. Den vendbare stekeplaten er et must for alle matlagingsentusiaster som vil ta utendørsmatlagingen til et høyere nivå.
Grillplate på den ene siden
Den ene siden av stekeplaten fungerer som grillplate og er utstyrt med grillstriper. Råvarene løftes noen millimeter over overflaten for perfekt tilberedning og et attraktivt grillmønster.
Stekeplate på andre siden
Den andre siden av stekeplaten har en helt flat overflate. Den flate stekeflaten er perfekt til å knuse hamburgere på eller som stekebord for mindre ingredienser som ellers lett kan sette seg fast og falle gjennom grillristen. Den flate siden har også et praktisk dreneringsområde for fett og olje som forhindrer at maten koker.
Støpejern som varer livet ut
Satake's vendbare grill og stekeplate er laget av 100 % støpejern av topp kvalitet. Støpejern er et slitesterkt og holdbart materiale som håndterer de fleste matlagingsutfordringer. Med riktig vedlikehold holder støpejernet hele livet.
Pleieråd - støpejern
For å holde stekeplaten i best mulig stand er det viktig å rengjøre den skikkelig etter hver bruk. Bruk varmt vann og en myk børste eller svamp til å vaske stekeplaten og fjerne matrester. Unngå å bruke oppvaskmiddel, da det kan ødelegge det naturlige belegget.
Når du har rengjort stekeplaten, er det viktig å tørke den med en gang. Sørg for at den er helt tørr før du oppbevarer den, ellers er det fare for at den ruster. Det er også en god idé å smøre stekeplaten med olje med jevne mellomrom. På den måten bevarer du overflaten og holder stekeplaten i god stand i lang tid.Spesifikasjoner
Stekeplate: 41,5 x 19,3 x 0,6 cm
Nedslagsfelt: 3,5 cm x 41,5 cm x 1 cm
Grilloverflate: 41,3 cm x 19 cm
Bredde inkludert håndtak: 50 cm
Dybde: 23,3 cm
Høyde: 1,4 cm