- Lag pizza på grillen
- Bruk den som stekeplate
- Lett å vaske
Åpne opp for nye matretter på grillen med en solid støpejernpanne. Støpejernpannen er et must for alle grillentusiaster - med litt olje eller en dæsj med smør kan du tilberede grønnsaker, pannekaker, fisk og skalldyr samt steke egg i pannen.
Med støpejernpannen kan du også tilberede favorittpizzaen din rett på grillen. For en herlig og sprø pizzabunn kan pannen med fordel forvarmes på grillen, på komfyren eller i ovnen. Kjevle ut deigen på et bakepapir samtidig som pannen varmes opp, og legg deretter deigen forsiktig ned i den varme støpejernpannen. Legg på toppingen og gjør ferdig pizzaen på grillen.
Støpejernpannen tåler veldig høy varme og kan brukes over åpen ild samt på både kull- og gassgriller. Pannen kan også brukes i ovnen og på de fleste plater, inkludert induksjonstopper.
Pannen er 35 cm i diameter (40 cm hvis man regner med håndtaket) og har 2,7 cm høye kanter. Støpejernpannen rengjøres under varmt rennende vann uten oppvaskmiddel. Tørk deretter med papir eller med varme i ovnen eller på komfyren.