- Smelt sjokolade eller smør
- Varm opp sauser
- Kan vaskes i oppvaskmaskin
Med denne smarte sjokoladesmelteren kan du smelte sjokolade og smør, eller varme sauser i mikrobølgeovnen. Sjokoladesmelteren er laget av matvaregodkjent silikon og har en helletut som gjør det enkelt å rulle ned den smeltede sjokoladen over bakverket eller i pralinformen.
Sjokoladesmelteren er enkel å bruke når du skal ha sjokolade eller smør til baking og matlaging. Du trenger ikke ordne varmtvannsbad eller bruke komfyren, men kan i stedet stille sjokoladesmelteren i mikrobølgeovnen for å smelte sjokoladen eller smøret.
Smelt sjokolade i mikrobølgeovnen
Bryt sjokoladen i mindre biter. Du får plass til ca. 150 gram sjokolade i sjokoladesmelteren. Sett sjokoladesmelteren inn i mikrobølgeovnen og start den på maks 600 Watt.
Avhengig av hvilken mikrobølgeovn du har kan det ta ulik tid før sjokoladen smelter og det kan være greit å kjøre sjokoladen i et par minutter om gangen. Sjekk sjokoladen litt i ny og ne og fortsett å kjøre om nødvendig. Bruk en gryteklut når du tar sjokoladesmelteren ut av mikrobølgeovnen.
Materiale
Smeltekannen er laget av matvaregodkjent silikon som verken gir eller absorberer smak eller lukt. Sjokoladesmelteren tåler temperaturer fra -40°C til +230°C grader. Det betyr at du både kan bruke sjokoladesmelteren i en mikrobølgeovn, i en vanlig ovn og varme den i vannbad. Sjokoladesmelteren kan oppbevares i kjøleskap og fryser.
Spesifikasjoner
Materiale: Matvaregodkjent BPA-fri silikon
Volum: ca. 240 ml / 150 gram sjokolade
Høyde: ca. 8,5 cm
Bredde: ca. 8,5 cm bredest, 5,5 cm ved munnen
Designet i Tyskland
2 års garanti