- Står selv på bordet
- Godt håndtak og bredt blad
- Til frokost- buffé- og ostebordet
En elegant smørkniv med et smart utformet skaft som gjør at den hviler på håndtaket og kan stå av seg selv. Den selvstående knivens brisbelønte design reduserer faren for at smør og syltetøy havner på kjøkkenbenken, serveringsfatet eller spisebordet, siden knivbladet hviler fritt i luften.
Smørkniven passer like fint på frokostbordet som på dessertbordet med syltetøy, ost og kjeks. Knivens brede blad gjør den perfekt til å smøre både smør, tapenader og marmelader. Den passer også bra på buffébordet, der du kan bruke den til å smøre myke dessertoster, leverpostei og annet mykt pålegg.
Smørkniven er håndlaget og blir en fin detalj på bordet. Når du ikke bruker kniven, kan du enten plassere den ned i pålegget eller la den hvile på bordet, fjølen eller ostebrettet.
Den har et gripevennlig, ergonomisk utformet håndtak som gir god kraft når du for eksempel skal smøre hardt smør, og til personer med mindre muskelstyrke i hendene.
Den selvstående kniven er utviklet av Harald Hynell og har vunnet flere designpriser:
Red Dot Award Winner 2016
DesignPlus Award Winner 2016
Grand Prix Table & Cadeau Award Winner 2016