- Still inn ønsket tykkelse
- Praktisk og kjapt
- Nonstick-overflate
Press den perfekte hamburgeren i en robust hamburgerpresse i aluminium med en nonstick-overflate. Legg inn litt kjøttfarse, still inn ønsket tykkelse, lukk lokket og press. Kjøttfarsen presses da sammen til en perfekt og fast hamburger.
Med det høydejusterbare platen inni pressen kan du enkelt justere tykkelsen på hamburgeren. Juster til ønsket tykkelse og lås fast med klemmen. Hamburgerne blir 11.5 cm i diameter og ved hjelp av markeringene på håndtaket kan du enkelt velge hvor mange gram (cirka vekt) du vil at burgerne skal være:
4 oz = 113 g (quarter pound)
5.3 oz = 150 g (third pound)
8 oz = 220 g (half pound)
12 oz = 340 g (three quarter pound)
For å skape en perfekt haug med hamburgere på grillbordet anbefaler vi voksede mellomleggspapir. Når man legger et mellomleggspapir i bunnen av hamburgerpressen, kan man presse burgerne enklere og raskere. Når hamburgeren er presset og klar, løfter man bare ut papiret med hamburgeren på, så kan man enkelt stable og oppbevare dem.
Mellomleggspapir kjøpes separat som tilbehør.
Hamburgerpressen skal kun vaskes for hånd.