- Lag jevnstore kjøttboller
- Kjøttbollene henger bedre sammen
- Praktisk når du lager mange kjøttboller
Med en kjøttbollelager kan du raskt trille sammen mange kjøttboller av samme størrelse. Kjøttbollelageren er praktisk å bruke i juletider, til fester eller bare til en vanlig hverdagskveld når hjemmelagde kjøttkaker står på menyen.
Kjøttbollelageren gjør det enkelt å lage faste og jevnstore kjøttboller. Ta opp kjøttdeig med verktøyet og trykk godt sammen. Kjøttet inni verktøyet presses sammen og overflødig kjøttdeig presses ut gjennom hullene i sidene.
Kjøttbollene blir runde, fine og jevnstore med en størrelse på ca. 3,5 cm i diameter. Den komprimerte kjøttdeigen holdes godt sammen, noe som gjør at kjøttbollene fortsetter å være runde og fine også etter at du har stekt dem.
Tips! Dypp kjøttbollelageren ned i vann av og til, så unngår du at kjøttdeigen fester seg til metallet. Kjøttbollelageren skal kun vaskes for hånd (tåler ikke oppvaskmaskin).
Du kan også bruke kjøttbollelageren til baking! Prøv for eksempel å bruke kjøttbollelageren til å lage cakepops.
Kjøttbollelageren er laget i Italia.